Krupicový trhanec

½ l mléka, 2 vejce, 230 g krupice, trošku soli, 100 g hrozinek

V mléce rozmícháme vejce, krupici a sůl. Plech silně potřeme rozpuštěným máslem a rozpálíme ho. Rozkvedlané těsto vylijeme na plech, posypeme očištěnými hrozinkami a upečeme ve vyhřáté troubě. Upečený moučník roztrháme vidličkou a necháme ještě chvíli péci. Potom trhanec vysypeme z plechu na mísu, posypeme práškovým cukrem a podáváme s malinovou šťávou.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>