Mandlová omeleta

60 g mandlí, ½ dl mléka, 3 vejce, trošku soli

Mandle umeleme a v mléce uvaříme na kašičku. Necháme je vychladnout. Vejce trošku osolíme a rozšleháme. V palačinkové formě rozpálíme trochu sádla a rozšlehaná vejce v ní po obou stranách upečeme do růžova. Omelety naplníme mandlovou kašičkou, přeložíme je v půli a podáváme. Kdo má rád sladkosti, může je posypat práškovým cukrem.

Příspěvek byl publikován v rubrice Omelety se štítky , , , a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>