Žemlovky

Žemlovky připravujeme z housek a mléka. Housky před použitím namočíme v mléce. K nim přidáme rozpuštěné máslo, vejce, práškový cukr. Žemlovky plníme rozmanitým čerstvým nebo zavařeným ovocem a tvarohovou nádivkou. Pečeme je v kulatých formách (vhodné je nádobí z jenského skla) a upečené posýpáme práškovým cukrem.

Příspěvek byl publikován v rubrice Žemlovky se štítky a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>