Kaštanová omeleta

60 g vařených prolisovaných kaštanů, 60 g práškového cukru, 1 balíček vanilkového cukru, 1 vejce, 30 g mandlí

K vařeným prolisovaným kaštanům přidáme cukr, vanilkový cukr, žloutek a všechno vymícháme. Z bílku ušleháme tuhý sníh a lehce ho přimícháme k těstu. Palačinkovou formu vymastíme, rozetřeme na ni těsto, posypeme ho mletými mandlemi a upečeme. Upečenou omeletu posypeme práškovým cukrem a podáváme.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>