Omeleta z bramborové moučky

30 g práškového cukru, 2 vejce, citronová kůra, trošku soli, 1 plná lžíce bramborové moučky, marmeláda

Cukr, žloutky a strouhanou citronovou kůru mícháme do pěny. Přimícháme také trochu soli. Z bílků ušleháme tuhý sníh a přidáváme ho s bramborovou moučkou k vymíchanému těstu. Všechno lehce promícháme a vylijeme na pomaštěnou palačinkovou formu. Omelety upečeme po obou stranách do zlatova. Potřeme je marmeládou, přeložíme v půli, posypeme práškovým cukrem a podáváme.

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>